Електрични велосипеди

Електрични мотоцикли

Електрични скутери

ЦИКЛИСКИ РЕЖИМ ТОКИО 2024 е на екранот

PXID дизајн 2024-04-06

Електричниот велосипед PXID блеска во CYCLE MODE TOKYO 2024, предводејќи го новиот тренд на идните патувања!

Изложен е саемот за велосипеди во Токио 2024 година!Во оваа страсна и иновативна изложба, PXID ги здружи рацете со четири стила на производи за електрични велосипеди, привлекувајќи го вниманието и прекинот на голем број клиенти.

PXID е посветен на изградба на висококвалитетни, интелигентни електрични велосипеди за да им обезбеди на корисниците поудобен и еколошки начин на патување.На оваа изложба, четирите производи за електрични велосипеди што ги прикажавме ја вклучуваат најновата технологија и дизајнерски концепти, што доведува до новиот тренд на идно патување.

 

微信图片_20240406170948

Без разлика дали сте градски патник, љубител на авантури на отворено или потрошувач кој сака технологија, производите за електрични велосипеди на PXID можат да ги задоволат вашите различни потреби за патување.Нашиот персонал ќе ви обезбеди детални информации за производот и консултантски услуги на штандот во секое време.Ви овозможуваме целосно да ги разберете карактеристиките и предностите на нашите производи.

1712397203685
1712397315781

Време на изложба: 6-7 април

Кабина: S-705

Место на изложба: TOKYO BIG SIGHT (WEST 3,4 + SOUTH 3,4 HALLs)

PXID искрено ве поканува да дојдете на нашиот штанд, да ја истражите иднината на електричните велосипеди со нас и заеднички да отворите нова ера на зелени патувања!Дозволете ни да ги здружиме рацете за да промовираме еколошки и здрави методи на патување и да работиме заедно за подобра иднина!

Со нетрпение очекуваме да се сретнеме на изложбата!

1712397582699

Ако има 100 чекори од идеја до продажба на производи, треба само да го направите првиот чекор и да ни ги оставите преостанатите 99 степени.

 

Доколку сте заинтересирани за нашите производи, ви треба OEM&ODM или директно ги купувате вашите омилени производи, можете да не контактирате на следниве начини.

Веб-страница на OEM&ODM: pxid.com / inquiry@pxid.com
ПРОДАВНИЦА Webiste: pxidbike.com / customer@pxid.com

За повеќе вести за PXID, кликнете на написот подолу

Претплатете се на PXiD

Добијте ги нашите ажурирања и информации за услугите на прв пат

Контактирајте не

Поднеси барање

Нашиот тим за грижа за корисници е достапен од понеделник до петок од 8:00 до 17:00 часот PST за да одговори на сите прашања за е-пошта поднесени преку формуларот подолу.