El-cykler

Elektriske motorcykler

El-scootere

Hvad er forskellen mellem en elcykel og en elcykel i Europa?

Varmt emne 2023-11-15

På det europæiske marked, "e cykler" og "el-cykler” refererer begge til elektriske motorcykler, men de har nogle forskelle i motorer, hastighed, rækkevidde, love og regler mv.

Motorkraft: e-cykel refererer normalt til en cykel udstyret med et elektrisk powerassisteret system under 250 watt.Dette elektriske power-assisterede system giver kun en vis grad af assistance under kørsel, i stedet for fuldstændig at erstatte menneskelig kørsel.Dette design gør det muligt at klassificere e-cyklen som en cykel i Europa og kræver hverken kørekort eller registrering.

DSC02150

En elektrisk cykel refererer normalt til en cykel udstyret med et elektrisk hjælpesystem med højere effekt, hvis motoreffekt kan nå op på 750 watt eller højere.Dette elektriske power-assisterede system kan fuldstændig erstatte menneskelig kørsel og endda nå højere hastigheder.I Europa kan disse typer e-cykler kræve registrering og kørekort.

 

Fart: Den maksimale assisterede hastighed på e-cykler er normalt begrænset til 25 km/t, mens den assisterede hastighed på elcykler kan være højere, hvorfor registrering og kørekort er påkrævet i nogle områder.

 

Rækkevidde: På grund af det elektriske hjælpesystems forskellige kraft, er udholdenheden af ​​e-cykel og el-cykel også forskellig.Typisk har elcykler større batterikapacitet og længere køreafstande.

 

Love og regler: I Europa varierer love og regler om e-cykler og elcykler fra land til land.Men generelt betragtes e-cykler som cykler, mens elcykler er klassificeret som motorcykler eller motorkøretøjer og skal overholde tilsvarende love og regler, herunder registrering, kørekort og forsikring.

 

Generelt afspejles forskellene mellem e-cykler og el-cykler på det europæiske marked hovedsageligt i motorkraft, hastighed, rækkevidde, love og regler mv.

Forbrugere bør vælge en passende el-motorcykel baseret på deres behov og lokale regler, når de køber.

Hvis der er 100 trin fra en idé til produktsalg, behøver du kun at tage det første skridt og overlade de resterende 99 grader til os.

 

Hvis du er interesseret i vores produkter, har brug for OEM & ODM eller køber dine yndlingsprodukter direkte, kan du kontakte os på følgende måder.

OEM & ODM hjemmeside: pxid.com / inquiry@pxid.com
SHOP Hjemmeside: pxidbike.com / customer@pxid.com

For flere PXID-nyheder, klik venligst på artiklen nedenfor

Abonner på PXiD

Få vores opdateringer og serviceoplysninger første gang

Kontakt os

Send en forespørgsel

Vores kundeserviceteam er tilgængeligt mandag til fredag ​​fra 8:00 til 17:00 PST for at besvare alle e-mail-forespørgsler, der er indsendt ved hjælp af formularen nedenfor.