El-cykler

Elektriske motorcykler

El-scootere

ANTELOPE P5 e-cykel opgradering af lang rækkevidde

Varmt emne 2024-05-24

Når du køber en elcykel, hvad er dine største bekymringer?

PXID ANTELOPE P5 fedtdæk elektrisk cykel er et populært elektrisk transportværktøj og er blevet eftertragtet af et stort antal ryttere.Når du vælger en elcykel, er batterilevetiden en af ​​de største bekymringer for ryttere.Uanset om det er langdistanceridning eller kortdistancependling, skal du bruge en elcykel med fremragende udholdenhed til at understøtte den.For at imødekomme behovene hos flere ryttere har PXID ANTELOPE P5 effektivt forbedret batterilevetiden ved at tilføje et eksternt batteridesign.Fra den originale 48V 20Ah batterikapacitet til et ekstra 48V 15Ah batterikapacitet eksternt batteri, kan rækkevidden øges direkte til 120Mi, hvilket kan opfylde mange menneskers behov.

1716539713231

Lad os først tage et kig på egenskaberne og funktionerne på PXID ANTELOPE P5 elcykel til voksne.Som en højtydende elcykel er ANTELOPE P5 bygget med 24 x 4,0" brede dæk og en stel af magnesiumlegering. Dens stel i ét stykke kræver ingen svejsning, hvilket gør kørsel mere sikker.Det giver ryttere en mere bekvem og sikker køreoplevelse. Udstyret med en kraftfuld og effektiv elmotor med spidseffekt på 1000W og 1200W, der giver tilstrækkelig kraftstøtte til at gøre ridningen mere afslappet og behagelig.Derudover er PXID ANTELOPE P5 ebikes også udstyret med en avanceret SAMSUNG batteripakke for at sikre god batterilevetid og stabilt udgangseffekt, hvilket giver et solidt fundament for den bedste e-cyklers ydeevne og brugeroplevelse.

Lad os derefter tage et kig på de opgraderede fordele ved PXID ANTELOPE P5 ebike med hensyn til batterilevetid. For at imødekomme behovene hos ryttere på længere distancer tilføjer ANTELOPE P5 ebike et eksternt batteridesign, som markant forbedrer udholdenhedsydelsen. introduktionen af ​​eksterne batterier giver ryttere mulighed for at øge batterikapaciteten til enhver tid i henhold til de faktiske behov og rejsebetingelser, hvilket opnår længere krydstogtrækkevidde. Dette innovative design forlænger effektivt brugstiden for den elektriske cykel, reducerer opladningsfrekvensen og giver ryttere en mere bekvem køreoplevelse.

 

Derudover er PXID ANTELOPE P5 hurtigste elektriske cykel også udstyret med et intelligent styringssystem til intelligent identifikation af batterikapacitet og styring af energioutput, opnåelse af mere effektiv energiudnyttelse og yderligere forlængelse af cruising-rækkevidden. Ryttere kan overvåge batteristatus og batterilevetid i virkeligheden tid gennem det indbyggede display, planlæg rideruter rationelt og spar energiforbrug, sikrer fuld udnyttelse af batterienergi og opnår længere sejlrækkevidde.

 

For at opsummere, giver det eksterne batteridesign af PXID ANTELOPE P5 fedtdæk ebike mere bekvemmelighed og valgmuligheder til ryttere, forbedrer effektivt batterilevetiden og opfylder forskellige kørebehov.Dette innovative design gør det muligt for ANTELOPE P5 bedste ebikes at bryde begrænsningerne for traditionelle elcykler med hensyn til udholdenhed og give brugerne en mere fleksibel og effektiv køreoplevelse.Uanset om det er et langdistanceeventyr eller daglig transport, så vælg PXID ANTELOPE P5 elektriske e-cykler og nyd en mere afslappet og behagelig køreoplevelse!

 

Hvis du har brug for ODM&OEM, kan du direkte besøge vores officielle hjemmesidewww.pxid.com.

Er du en lille virksomhed er det lige meget, vi kan også sælge vores eksisterende modeller til dig påwww.pxid.com.

Hvis du er til personlig brug og kan lide vores modeller, kan du gå direkte til vores butikwww.pxidbike.com

Abonner på PXiD

Få vores opdateringer og serviceoplysninger første gang

Kontakt os

Send en forespørgsel

Vores kundeserviceteam er tilgængeligt mandag til fredag ​​fra 8:00 til 17:00 PST for at besvare alle e-mail-forespørgsler, der er indsendt ved hjælp af formularen nedenfor.